Over

Alex

Hallo! Ik ben Alex 21 jaar oud, een gemotiveerde persoon die maar al te graag nieuwe info opdoet over de toeristische sector. Het liefst zou ik mij verdiepen in het Touroperator landschap en zelf reizen in elkaar steken is mijn droom. Kennis opdoen op alle mogelijke vlakken is mijn topactiviteit. Daarbij leer ik enorm graag talen. Ik zou mezelf beschrijven als een (soms te) rustige mens, behulpzaam en sfeervol. Wat mijn dag altijd goedmaakt is zo luid mogelijk meezingen met de typische Engelse meezingers en een gezellig filmpje kijken mag ook altijd te pas komen.

Cheliza

Ik ben Cheliza. Ik ben 20 jaar oud. Reizen is mijn grootste passie al van kleins af aan en daarom heb ik ook voor deze richting gekozen. Ik ben enorm gepassioneerd in het leren kennen van andere landen en culturen. De luchtvaartsector is toch mijn kleine baby en elke keer opnieuw geraak ik verliefd op deze sector. Verder kan ik over mezelf zeggen dat ik enorm behulpzaam ben en altijd het beste probeer te halen uit alles, zelfs de kleinste dingen!

Melissa

Ik ben Melissa, 19 jaar oud. Ik ben een vrije vogel die haar vleugels zo ver mogelijk wil uitslaan. Reizen is mijn passie waar ik iedere nacht opnieuw van droom. Ik heb een ongelooflijk grote interesse in het ontdekken van andere culturen, landen en levensstijlen. Ik houd ervan om nieuwe dingen bij te leren en te groeien naar de best mogelijke versie van mezelf. Ik kan altijd een luisterend oor bieden voor wie hier nood aan heeft.

Philip

Mijn naam is Philip. Ik ben 21 jaar oud en woon in Brussel. Ik studeer al sinds het 3de middelbaar toerisme en het is mijn droom om later in deze sector te werken. Wat mij vooral interesseert zijn de luchtvaartsector en de cruisesector. Wat mij gelukkig maakt zijn andere mensen gelukkig zien en mensen helpen om een fantastische reis te maken is wat mij motiveert. Ik ben iemand die altijd rustig blijft en altijd het positieve in dingen probeert te zoeken.

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag